ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ

ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ S.I.M.E. Ε.Π.Ε.

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07/04/2017 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας η παρουσίασή της νέας συσκευής υγραεριοκίνησης που σχεδιάσθηκε από την εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. ειδικά για χρήση στην Ελληνική αγορά με τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες και την διαφορετική σύσταση  του υγραερίου κίνησης που χρησιμοποιείται σε αυτήν.

Παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες ιδέες σχεδιασμού και επιλογών του νέου συστήματος, καθώς και οι ξεχωριστές επιλογές που καλύπτονται, δίνοντας στο νέο μας σύστημα τις ιδιαιτερότητες ενός τεχνολογικά και ψηφιακά άρτιου προϊόντος.

 

VERSUS 1       

  VERSUS 2

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν συνεργάτες-εγκαταστάτες της εταιρείας μας από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον για άμεση εγκατάσταση του νέου μας συστήματος δείχνοντας έτσι έμπρακτα την εμπιστοσύνη που περιβάλουν την εταιρεία μας.

 

Το νέο μας σύστημα καλύπτει κινητήρες ατμοσφαιρικούς και υπερπίεσης.

 

Δοκιμάζεται δε από εμάς τα τελευταία δύο χρόνια με άριστα αποτελέσματα.

 

Η εταιρεία μας παρακολουθεί ενεργά τις εξελίξεις και εγγυάται για την ποιότητα και την τεχνολογική αρτιότητα όλων της των προϊόντων. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν νέες παρουσιάσεις για τους νυν και υποψήφιους συνεργάτες που δεν κατάφεραν λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων να την παρακολουθήσουν.

 

 

Με τιμή

 Π. Ζαφείρης

Μηχανολόγος Μηχ.

Μέλος Τ.Ε.Ε. ΑΜ 45283

Διευθυντής Τεχνικών Πωλήσεων

S.I.M.E. E.Π.Ε.