ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Η Ε.Π.Α. ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SIME ΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.

fysiko 1

 

Περισσότερα...

ΤΙΜΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ

Οι τιμές του υγραερίου κίνησης, ακολουθούν την τιμή PLATS Μεσογείου, η οποία καθορίζεται χρηματιστηριακά και αφορά όλες τις χώρες που περιλαμβάνονται στη λεκάνη της Μεσογείου.
Έτσι λοιπόν οι αυξήσεις ή οι μειώσεις δεν καθορίζονται από τους ιδιώτες πρατηριούχους αλλά από τη διυλιστηριακή τιμή η οποία με τη σειρά της όπως προαναφέρθηκε ακολουθεί τη διεθνή τιμή PLATS Μεσογείου. 
Η τιμή επιβαρύνεται από το δικαίωμα των εταιριών προμήθειας και εμπορίας, από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.), καθώς και τον ΦΠΑ που είναι 24%.
Η τελική τιμή πώλησης από τα πρατήρια καθορίζεται από τους πρατηριούχους οι οποίοι όμως λόγω ελεύθερου ανταγωνισμού έχουν περιορισμένα περιθώρια.
Ένας προσεκτικός έλεγχος των τιμών του υγραερίου κίνησης, σε διυλιστηριακές τιμές, το τελευταίο δεκαήμερο, καταδεικνύει μία αύξηση της διεθνούς τιμής PLATS Μεσογείου κατά 10% περίπου. Εν κατακλείδι η αύξηση που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες από τα πρατήρια υγραερίου είναι εντελώς φυσιολογική, και στις περισσότερες περιπτώσεις μικρότερες της πραγματικής.
Είναι άλλωστε αναμενόμενη λόγω του ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση υγραερίου (για κατανάλωση) από τους Βορειοευρωπαίους λόγω χειμώνα.
Η ελεύθερη αγορά δεν χειραγωγείται και με την αυξημένη ζήτηση, καθορίζει την τιμή πιο ψηλά μέρα με την μέρα. 
Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε για το άμεσο μέλλον περαιτέρω αυξήσεις τιμών του υγραερίου αλλά και των άλλων καυσίμων.

Τιμή υγραερίου κίνησης

ΤΙΜΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Σε συνέχεια της ενημέρωσης των πελατών μας όσον αφορά την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης των καυσίμων (Ε.Φ.Κ.), σας ενημερώνουμε ότι μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου εχθές στην Βουλή η αύξηση του υγραερίου κίνησης καθορίστηκε σε 100 ευρώ/ΜΤ.

Αυτή η αύξηση θα αρχίσει να ισχύει από 01/01/2017 και η αύξηση στο λίτρο τελικού προϊόντος LPG που θα πληρώνουμε επιπλέον θα είναι περίπου 0,06 ευρώ. (6 λεπτά).

 

H αύξηση για την αμόλυβδη βενζίνη είναι 30,00 ευρώ στα 1.000lt επομένως η αύξηση στο λίτρο τελικού προϊόντος αμόλυβδης βενζίνης θα είναι από 01/01/2017 0,04 ευρώ (4 λεπτά)

 

Όσον αφορά το πετρέλαιο κίνησης η αύξηση θα είναι 80,00 ευρώ στα 1.000lt επομένως η αύξηση στο λίτρο τελικού προϊόντος πετρελαίου κίνησης θα είναι από 01/01/2017 0,10 ευρώ (10 λεπτά)

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μας ζητήσετε.

ΝΕΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ 29ΧΛΜ ΠΕΟΑΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η εταιρεία Π. Ζαφείρης & ΣΙΑ Ε.Ε. θα ήθελε να ενημερώσει, ότι το καινούργιο πρατήριο στη θέση Βάρη Νερό 29χλμ ΠΕΟΑΘ άνοιξε τις πύλες του για το κοινό !!Τιμή Υγραερίου κίνησης 0,604!!
 
IMGP4728 - Αντίγραφο

ΤΙΜΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Ενημερώνουμε την πολυπληθή πελατεία μας να μην παρασύρεται από διαδόσεις που μόνο στόχο έχουν να παραπληροφορήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ (Ε.Φ.Κ.) των καυσίμων καθορίζονται νομοθετικά και δεν αφορούν συζητήσεις καφενείου.

Παρακαλούνται τα Ελληνικά παπαγαλάκια να σταματήσουν να κάνουν μαντεψιές για το που θα κάτσει η μπίλια, ούτως ώστε να διαμορφωθεί η τελική τιμή του υγραερίου κίνησης.

Εδώ δεν είναι ρουλέτα. Είναι ελεύθερη αγορά και οι κανόνες της διέπονται από αρχές νομοθετημένες.

πρατηριο υγραεριου supergas

 

paneleusiniakos

Επίσημο δίκτυο συνεργατών sime

υπολογιστής κερδους υγραεριοκίνησης

Pisto-internet 

 

 

 

 

 

lovato logo_button            faro logo_button            stako logo_button

πρατήριο υγραεριοκίνησης