Αντιπροσωπεία Ελλάδος Lovato

από την S.I.M.E. Ε.Π.Ε.

lovato εγκαταστάσεις«Μόνο πιστεύοντας στο μέλλον, είμαστε ικανοί να δομήσουμε σταθερότητα και ασφάλεια, που θα αντλούν την έμπνευσή τους από την ελευθερία και την ευελιξία».

(Οttorino Lovato)

Ο Ottorino Lovato ίδρυσε την «Οfficine Lovato» στην Vicenza το 1958. Χάρη στην στην διαίσθησή του περί τα οικονομικά αλλά και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, δημιούργησε από την αρχή ένα κέντρο για καινοτομίες και εφαρμογές.

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος προέκυψε σύντομα με τον σχεδιασμό και την δημιουργία του πρώτου πολυβάλβιδου συστήματος για LPG, (φυσικό αέριο), που, με συνεχείς αναβαθμίσεις, έφθασε στην έκδοση που διατίθεται σήμερα στην παγκόσμια αγορά.

Η φανατική οικοδόμηση τεχνολογικής και πολιτιστικής παράδοσης συνεχίζεται, χάρη στα παιδιά του Οttorino, και μάλιστα χάρη στην Rosanna, η οποία μετά την απώλεια του ιδρυτή, ακολούθησε πιστά το πνεύμα καινοτομίας που αυτός εμφύσησε.

Η Lovato δέχτηκε την τεχνολογική πρόκληση της συνεχούς εξέλιξης των κινητήρων σε συνδυασμό με τις νέες περιβαλλοντικές ανάγκες, και έτσι τώρα προσφέρει μία πλήρη σειρά συστημάτων και μερών για την μετατροπή των οχημάτων ώστε να καίνε LPG ή μεθάνιο, σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία ως προς τις εκπομπές ρύπων.

Τα πέντε εκατομμύρια αυτοκινήτων σε όλο τον πλανήτη, που είναι εξοπλισμένα με συσκευές Lovato, είναι η ισχυρότερη δυνατή απόδειξη της επιτυχίας μιας σχεδίασης, που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία και ευκολία στην τοποθέτηση.

Η «OFFICINE LOVATO», που άλλαξε το όνομά της σε «LOVATO GAS Spa» το 2007, είναι μία πολύ ευέλικτη εταιρεία, ικανή να ανταποκρίνεται πάντα στις ανάγκες της αγοράς και στις προκλήσεις για καινοτομίες.

Διαθέτει δύο ξεχωριστές εγκαταστάσεις για τον εφοδιασμό και την παραγωγή. Η έρευνα, η υλοποίηση, ο σχεδιασμός, η παραγωγή, οι πωλήσεις, το marketing και τα λογιστικά εδράζονται στην Vicenza, ενώ ο εφοδιασμός και οι αποστολές εμπορευμάτων στην Padua.

O προσανατολισμός της Lovato προς την διεθνή αγορά, (οι εξαγωγές είναι περισσότερο από το 90% του τζίρου της), έχει οδηγήσει στην δημιουργία θυγατρικών σε Ινδία και Βραζιλία, για μία αρτιότερη διείσδυση στις αγορές τους.

       
πιστοποιητικά lovato