ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Η  εταιρεία  Π.  Ζαφείρης & ΣΙΑ  Ε.Ε.  θα  ήθελε με την παρούσα ανοιχτή επιστολή να ενημερώσει την πολυπληθή πελατεία της,  ότι  για  δεύτερη φορά έχει ξεκινήσει διαδικασίες ίδρυσης αμιγούς πρατηρίου ανεφοδιασμού οχημάτων με υγραέριο,  στον ιδιόκτητο χώρο που βρίσκεται στη Θέση Βάρη Νερό στη Μάνδρα Αττικής.

Πριν 3 χρόνια, η ίδια εταιρεία είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την ίδρυση αυτού του πρατηρίου, οι οποίες όμως σταμάτησαν, με πρωτοβουλία της εταιρείας,  μετά από την παραπληροφόρηση που υπήρξε όσον αφορά την λειτουργία του, και προχώρησε στην ίδρυση  πανομοιότυπου πρατηρίου που αποτελεί κόσμημα για την περιοχή στην οποία βρίσκεται,  στην Έξοδο 2 στον παράδρομο της Αττικής Οδού.

Η εταιρεία Π  Ζαφείρης & ΣΙΑ Ε.Ε. ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι βρίσκεται σε διαδικασία αδειοληψίας  από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες,  ώστε να λειτουργήσει το νέο αυτό  αμιγές πρατήριο ανεφοδιασμού οχημάτων με υγραέριο πανομοιότυπο του πρώτου, στη περιοχή της Μάνδρας στη Θέση Βάρη Νερό,  το οποίο εκτός ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή (αυτό το γνωρίζουν όσοι γνωρίζουν το πρατήριο που ήδη λειτουργεί) θα βοηθήσει τους  παρακείμενους επαγγελματίες,  αλλά και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίες σε μια περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία.

Η παρούσα ενημέρωση ανακοινώνεται προς άρση οποιασδήποτε φήμης και διαστρέβλωση  της  αλήθειας όσον αφορά  τη λειτουργία  του πρατηρίου που θα  ήθελε κάποιος να ισχυρισθεί  δημοσίως.