Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας και σε αντιπαράθεση όσων εσκεμμένα θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν, παραπληροφορώντας  το αγοραστικό κοινό, θα θέλαμε να ενημερώσουμε την πολυπληθή πελατεία μας ότι η εταιρεία LOVATO S.P.A. με έδρα την Ιταλία δεν έχει καμία συμμετοχή σε ελληνική επιχείρηση που παρουσιάζεται με το όνομα “LOVATO HELLAS” ούτε κάποιο παράρτημα με παρόμοια επωνυμία. Την βεβαίωση που υποδηλώνει τα παραπάνω μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επιπλέον ενημερώνουμε την αξιότιμη πελατεία μας ότι στην βάση δεδομένων του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνίας (www.yme.gr) έχει αναρτηθεί βεβαίωση της εταιρείας LOVATO με επίσημη μετάφραση από το Υπουργείο Εξωτερικών η οποία αναφέρει την επίσημη σχέση αντιπροσώπευσης που διατηρεί η εταιρεία μας S.I.M.E. Ε.Π.Ε. με την Ιταλική εταιρεία LOVATO.

Ακολούθως τούτου είναι κατανοητό ότι η εταιρεία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας LOVATO για την Ελλάδα, και τα καταστήματα της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχουν γνήσια προϊόντα και ανταλλακτικά καθώς και επίσημο Service.

Τα μέλη δε του επίσημου δικτύου της S.I.M.E. Ε.Π.Ε. είναι εξουσιοδοτημένα και παρέχουν μέσω αυτής και αυτά με την σειρά τους γνήσια προϊόντα και ανταλλακτικά και επίσημο επισκευαστικό έργο.

Κατόπιν τούτου οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια από επαγγελματίες του κλάδου να χειραγωγήσουν και να παραπληροφορήσουν την αγορά είναι ψευδής.

Μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό έγγραφο εδώ ή να επισκεφτείτε τον ισότοπο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνίας.