ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ RALLY SPRINT ΜΠΡΑΛΟΥ KAI ΣΤΟ RALLY ACROPOLIS

Η εταιρεία μας θέλοντας να παρουσιασθεί διαφημιστικά και μέσω των αγώνων αυτοκινήτου αποφάσισε για εφέτος να υποστηρίξει την συμμετοχή του αγωνιστικού αυτοκινήτου NISSAN MICRA KΙT της εταιρείας ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ Ε.Π.Ε.

 485543 761740220505246 1742796092 n

Συνεχίζοντας την οικογενειακή αλλά και την επαγγελματική σχέση με τους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου η Μπάσδελης Ε.Π.Ε. έδωσε το παρόν σε δύο εκδηλώσεις με τις οποίες άνοιξε η χρονιά των motorsports στην χώρα μας.

Η πρώτη συμμετοχή ήταν στο Rally Sprint Μπράλου, έναν αγώνα σε μία από τις πιο ιστορικές διαδρομές της Κεντρικής Ελλάδας, με αντιπάλους τις 50 καλύτερες ασφάλτινες συμμετοχές. Το εντυπωσιακό Nissan Micra kit car στα χέρια των Μπάσδελη Γ./Δουρδουμά Π. ξεσήκωσε τους θεατές, τόσο οδηγικά όσο και λόγω του εκπληκτικού του ήχου και έφερε το πλήρωμα στην 8η θέση της γενικής κατάταξης και πρώτο ανάμεσα στα 1300άρια αυτοκίνητα, μπροστά από πολλά αυτοκίνητα 1600 και 2000 κ.εκ.

                 nissan2

Η «μεγάλη» όμως εκδήλωση για την ομάδα ήταν το Rally Acropolis, ο εθνικός μας αγώνας, που μετρούσε φέτος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Rally της διεθνούς ομοσπονδίας αυτοκινήτου FIA.  Είχε περισσότερες από 100 συμμετοχές συνολικά που έφεραν πολύ κόσμο στις ειδικές αλλά και την εντυπωσιακή εκκίνηση πάνω στη παλαιά γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου. Το κύρος του αγώνα επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τον επέλεξαν πολλές εταιρίες για να παρουσιάσουν τα καινούρια τους αγωνιστικά αυτοκίνητα και ότι σε αυτόν συμμετείχε η αφρόκρεμα των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Rally.

Αναμένετε την εντυπωσιακή συνέχεια γιατί η S.I.M.E. Ε.Π.Ε. τώρα ξεκίνησε!!!